De început

laura 1

Dacă ar fi să mă definesc din punct de vedere profesional (și nu numai), aș zice că sunt suma influențelor unor oameni din viața mea. Plus ce-am mai citit eu și cu ce m-a înzestrat Mama-Natură.

Ca jurnalist am fost norocoasă că am crescut lângă niște oameni care știau rosturile presei și care se conduceau după un singur zeu: Interesul Public. Nu făceau compromisuri, nu aveau parti-pris-uri, nu se lăsau manipulați. Și, credeți-mă, e al naibii de sănătos să te formezi în acest spirit.

Bucuria de a scrie, unii spun că și niscaiva talent, au fost ale mele. De aici statul 12 ani în breaslă și tot de aici jocul cu blogul și al piticilor puși pe masa virtuală a tuturor.

Când nu m-am mai regăsit în presă, am plecat în cealaltă parte.

Ca PR am fost norocoasă că m-am format lângă niște oameni care știau rosturile advertisingului așa după cum le știau ceilalți pe cele ale presei. Se conduceau și ei tot după un singur zeu: Brandul. Am furat de la ei cât am putut și am mai pus și de la alții, citind cam tot ce-mi trecea prin mână pe tema asta.

Bucuria de a comunica și de a găsi căile cele mai bune pentru asta au fost ale mele. De aici rămasul în breaslă (chiar și după plecarea dintr-o agenție) și definirea mea ca om de Relații Publice. Îmi place tot mai mult ce fac și nu aș schimba profesia asta prea curând.

Sper ca acest nou început să fie de bun augur.

Leave a Reply